IZDAVANJE MAŠINA ZA PRANJE NAMEŠTAJA

Ako ste na bilo koje od gore postavljenih pitanja odgovorili potvrdno, potrebno vam je dubinsko pranje nameštaja koje će vašim omiljenim komadima povratiti stari sjaj.

Dubinsko pranje nameštaja profesionalnim mašinama izvode obučeni radnici servisa za održavanje čistoće doma, ali zbog ogromne potražnje danas je ova usluga dostupna i u drugom formatu. Izdavanje mašine za pranje nameštaja nova je ponuda tepih servisa Star Clean.

U kojim slučajevima treba unajmiti mašinu za pranje nameštaja?

Mašinu za dubinsko pranje nameštaja možete unajmiti u sledećim scenarijima:

 • Nemate vremena da čekate termin za čišćenje, želite da ga sprovedete sad i odmah
 • Imate mnogo komada nameštaja koje treba dubinski očistiti i mislite da će vas usluga sprovedena od strane tepih servisa koštati skuplje.
 • Želite da čistite u vreme koje vam odgovara, tempom koji vam odgovara.
 • Želite da izvršite dubinsko pranje nameštaja sami, jer smatrate da ćete to učiniti temeljnije nego ijedan profesionalac.
 • Razmatrate mogućnost kupovine mašine za dubinsko pranje i želite da se uverite kako radi pre nego investirate značajnu sumu novca u ovaj uređaj.

 

Koji model mašine za dubinsko pranje nameštaja se iznajmljuje?

Za dubinsko pranje nameštaja na raspolaganju vam je mašina za dubinsko pranje Kaercher Puzzi 10/1.

Puzzi 10/1 sa mlaznicom za tapacirani nameštaj i mlaznicom za pod je posebno pogodan za higijensko i efikasno čišćenje malih i srednjih površina. Sa pritiskom prskanja od 1 bara, mašina obezbeđuje nežno, dubinsko čišćenje tekstilnih površina i daje impresivne rezultate, posebno pri čišćenju tepiha i presvlaka. Zahvaljujući uskoj podnoj mlaznici, mašina je optimalno prilagođena za upotrebu u skučenim i nepristupačnim prostorima.

 • Optimalno je prilagođena svakodnevnoj upotrebi.
 • Jednostavna je za korišćenje, čak i ako rukujete prvi put.
 • Mlaznice i nastavke je lako zameniti i fiksirati.
 • Lako uklanjanje i zamena rezervoara sa vodom.
 • Uz mašinu dobijate i set dodatne opreme za čišćenje različitih površina.
 •  

ŽELITE SAMI DA OČISTITE SVOJ NAMEŠTAJ

Kontaktirajte nas

Kako radi mašina za dubinsko pranje nameštaja?

Za razliku od paročistača, koji guraju nečistoće još dublje u vaš nameštaj, i usisivača, koji odstranjuju samo površinsku prašinu, mašina za dubinsko pranje nameštaja zaista radi ono što njen naziv sugeriše – dubinski pere vaš nameštaj.

Snažni čistač Puzzi 10/1 sa ekstrakcijom pruža nove nivoe pogodnosti i lakoće upotrebe, zahvaljujući nizu karakteristika koje su namenjene da čišćenje nameštaja i tepiha učine produktivnijim, a samim tim i bržim.

Puzzi sprej pod pritiskom obezbeđuje dubinsko čišćenje svih materijala, a sistem za uklanjanje pene smanjuje nakupljanje pene u rezervoaru za prljavu vodu, povećavajući produktivnost i dugotrajnost mašine. Koristeći proverenu metodu ekstrakcije sprejom, ekstrakcija raspršivanjem nakon dubinskog pranja ostavlja samo minimalnu količinu preostale vlage. To znači da nameštaj i tepisi ostaju gotovo u potpunosti suvi, što smanjuje rizik od ponovnog zaprljanja i omogućava brzu upotrebu očišćenih površina.

Šta sve možete oprati mašinom za dubinsko pranje nameštaja?

Mašina za dubinsko pranje nameštaja je pogodna za upotrebu na svim vrstama tapaciranog nameštaja – stolica, fotelja, kanabea, dvoseda, troseda, ugaonih garnitura, jastuka, dušeka, ali i automobilskih sedišta, podova i tepiha. Podjednako uspešno pere pamučne i sintetičke materijale i ostavlja ih savršeno čistim, osveženim i mirisnim.

Koje su prednosti iznajmljivanja mašine za dubinsko pranje nameštaja?

Iznajmljivanje mašine za dubinsko pranje nameštaja štedi vaše vreme, vašu energiju i vaš novac:

 • Čistite u vreme koje vama odgovara.
 • Čistite tempom koji vam prija.
 • Očistite sve komade nameštaja u vašem domaćinstvu po ceni jednodnevnog najma, umesto da plaćate po sedištu odnosno komadu.
 • Uverite se sopstvenim očima u rezultate dubinskog pranja