TEPIH SERVIS NOVI SAD

Proces pranja tepiha

Tepih servis „Star Clean“ iz Novog Sada ima za cilj da što potpunije zadovolji Vaše potrebe, zato i postojimo i iz dana u dan smo sve opremljeniji , kako u pogledu mašina tako i hemijskih sredstava za pranje svih vrsta tepiha.

Proces pranja tepiha obavlja se u više faza:

  1. Preuzimanje tepiha sa Vaše adrese
  2. Slikanje tepiha ( a oštećenjima i izlivenim bojama)
  3. Merenje dimenzija (m2)
  4. Mašinsko trešenje tepiha
  5. Mašinsko pranje tepiha automatizovanom robot mašinom
  6. Ispiranje i ceđenje u centrifugi
  7. Sušenje u specijalizovanoj komori
  8. Mašinsko usisavanje, finiširanje i parfemisanje u finish mašini
  9. Parfemisanje, dezinfekcija i pakovanje tepiha
  10. Isporuka tepiha na Vašu adresu

PROCES DUBINSKOG PRANJA NAMEŠTAJA

Dubinsko pranje nameštaja omogućava održavanje Vašeg doma čistim, svežim, urednim i što je najvažnije otklanjaju se sve bakterije i grinje koje ne možete sami ukloniti. Zato smo mi tu za Vas, ukažite nam poverenje, pozovite nas, naš stručni tim dolazi na Vašu adresu i čini da Vaš dom zablista.

Tepih servis „Star Clean“ raspolaže najsavremeniim mašinama i hemijskim preparatima za čišćenje Vašeg nameštaja. Naš stručni tim dolazi na Vašu adresu, nameštaj peremo na licu mesta, koristeći profesionalne karcher mašine poslednje generacije, kao i italijansku i nemačku ekološku hemiju, vodeći računa o Vašem zdravlju. Nakon pranja nameštaja sledi sušenje koje traje 6-8 sati.

PROCES DUBINSKOG PRANJA AUTOMOBILA

Dubinsko pranje automobila podrazumeva kompletno sređivanje unutrašnjosti Vašeg automobila. Koristeći najsavremenije mašine i sredstva za čišćenje činimo da Vaš automobil zablista. Svakom poslu pristupamo krajnje profesionalno i trudimo se da to uradimo što bolje moguće.

Prva faza prilikom pranja automobila podrazumeva detaljno usisavanje unutrašnjosti Vašeg automobila, potom sledi faza skidanja fleka i pranje mebla, kao i dezinfekcija vozila, uklanjanje grinja i bakterija, sve u cilju održavanja Vašeg vozila čistim, urednim i bezbednim po zdravlje.

Pozovite nas klikom ovde